Journal 64 2018

Deckare Thriller
Danmark
119 MIN
Danska
Journal 64 poster

Synopsis

Fjärde och sista filmen om Department Q. Några hantverkare gör en otäck upptäckt i en äldre lägenhet i Köpenhamn: bakom en falsk vägg i lägenheten hittar de tre mumifierade lik sittande vid ett matbord med en ledig plats för ännu en person. Kriminalkommissarie Carl Mörck och hans assistent Assad på Avdelning Q får jobbet att ta reda på vilka mumierna är och vem den fjärde platsen är avsedd för.
Ditt betyg
3.4 av 27 användare
Logga in för att se betyg av de du följer
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner (2)
4
Mycket bra film. Även om mönstret i filmerna är ungefär det samma, så gillar jag verkligen karaktärerna i filmen. Jag tycker Lie Kass gestaltning som Carl Mörck är intressant och Fares Fares som Assad och Mörcks sidekick hjälper med sina frågor och omsorg till för att man skall fascineras av denne inbundne men till jobbet hängivne Mörck. Berättelserna är intressanta och denna berättelse som dessutom har en fot inne i en verklig trist historia gör filmen extra intressant.
Läs mer
5
Jag tycker den va mycket bra , Lite för ja e lite Dansk men dom spelar mycket bra fast så sjuk film ' Mycket sjuk film bra gjord spelad som vanligt med Danska aktörer
Läs mer
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu