The Game (1997)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Nicholas Van Orton är en självupptagen finansman och multimiljardär i San Francisco. På 48-årsdagen förvandlas hans liv till en mardröm, när brodern Conrad ger honom ett presentkort från ett företag som sysslar med spel. Snart inser han att spelet som satts igång inte går att stoppa. Nicholas verklighet styrs nu av spelets regler. En clowndocka ger honom nyckeln till den farliga leken där det enda kravet är - att inte fråga vad det går ut på. En mardrömslik film med en intrig som pendlar mellan halsbrytande action och psykologisk thriller i sann Hitchcock-anda.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
Senaste kommentarer
Ingevaldsson
Underskattad! Douglas gör en av sitt livs bästa rollprestationer. Otroligt snyggt och välspelat! Howard Shore gör ett grymt stämningsfullt soundtrack. 3/5.
Pettan
Lätt Michael Douglas  bästa roll! Får en 4:a i betyg.
Moviemaster
Jag vet inte vad man ska tycka. Filmen är riktigt bra i början och första halvan. Men jag verkar inte tycka att den är lika "mindfuck" som många andra. Allt avslöjas ju i slutet vilket är väldigt trist och Hollywoodigt. Jag älskar mysteriet, men samtidigt så är det en väldigt löjlig film, allt faller på slutet. 

Ger den en trea i betyg, alltid kul att se Michael Douglas.
Visa fler (18)

Relaterade filmer