The Dead of Night (2011)

1.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En psykopat har sluppit loss och han lämnar ett blodigt spår efter sig på sin väg mot stan. Ett tillsynes okomplicerat mordfall. Men samma natt utför en grupp ungdomar från Kent High School en hemlig ritual på stadens kyrkogård. Tills de plötsligt blir angripna av något. Något som inte är av denna världen. En efter en faller de offer för en ohygglig terror.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
1.0 av 1 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Den här måste jag bara se :)
Emeric Carlsson
Jag trodde aldrig det var möjligt att göra en så här dålig film. Det finns inte en enda sak som är rätt alls, allting känns bara helt fel här.
Dialogen har säkert möglat i ett antal år. Den är inte bara dålig, den är jäkligt enformig också. Klippningen är katastrofalt dålig.

Om jag vill kommer jag säkert kunna uttrycka min avsky mot filmen på minst 2 A4-sidor, men jag tror inte någon kommer orka läsa vad jag skriver, för jag har aldrig sett en sämre film än denna.

Avslutar med att säga att det förmodligen var nån High School-elev som skrev manuset och lät några kompisar spela rollerna. Man skulle kunna tro att de hade mycket roligare att spela in filmen än de som senare tittar på den, men i mina ögon såg det ut som om de hade jävligt tråkigt hela bunten.

Veckans populära filmer

Visa fler