Stuck in Love (2013)

3.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Handlar om en framgångsrik författare vars besatthet av hans ex-fru har sänt sin splittrade familj in i en destruktiv känslomässig kollaps.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Josh Boones Regidebut! Helt ok ändå...
Succeförfattaren Bill Borgen bor i sitt fina hus med sina två tonårsbarn. Hans exfru Erica har hittat en yngre man och flyttat in till honom. Trots att det har gått 3 år så är Bill övertygad om att Erica kommer komma tillbaka till honom och han är fast besluten att vänta på henne. Samtidigt så bearbetar de två barnen föräldrarnas separering på sina egna vis. En mysig film, tyvärr så ”fäste den aldrig riktigt på”. Efter att jag tittat på ”Blood Diamond” och ”A Beautiful Mind” i en följd så kom jag på att jag ville se fler filmer med Jennifer Connelly. Jag letade lite på nätet och fann ”Stuck in Love”. Rollistan var imponerande med många duktiga aktörer/aktörskor och det kändes som att det skulle bli en skön sittning. Skådespeleriet var helt ok, Greg Kinnear, Jennifer Connelly och Lily Collins var ok. Historien flöt på och man fick följa karaktärerna på sina håll och ibland så samlades de framför middagsbordet och då fick man liksom en ny utgångs/startpunkt och så fortsatte filmen därefter. Problemet för mig var att karaktärerna kändes en aningens oengagerade och jag märkte efter ett tag att jag inte riktigt brydde mig om dem. Det intressanta för mig var sidospåret mellan Lily Collins och Logan Lermans karaktärer, även relationen mellan mamman (Jennifer Connely) och dottern (Lily Collins) kändes engagerande, men de korta sekvenserna räckte inte riktigt för att hålla filmen helt levande. Nu blev det ganska negativ aura överlag, men det var för att mina förväntningar var rätt höga. Betyget blir ändå ett skakigt GGG- för jag tyckte ändå att filmen fungerade som en feel-good-film. (Inte illa Josh Boone…! Regidebuten gick ju galant!) (Josh Boone: Tack, nu är det dags för nästa projekt: en film som bygger på boken ”Förr eller senare exploderar jag”) :) Om ni vill se mina videorecensioner kan ni klicka på nedan länk: https://www.youtube.com/user/gunlis1/videos
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Filmrullen
Det är inte ofta en film blir så bra utav skådespel. Det är en film när ord saknas för att beskriva vilken betydelse den har. De är fantastiska, verkligen.
David Brent
Den här gillade jag verkligen! Finstämd och ytterst välspelad och dessutom en massa fantastiska låtval rakt igenom. Den kändes mer vuxen än ånga liknande filmer i genren och jag pendlade mellan en stark trea eller en svag fyra, men den får det högre, för jag blev glatt överraskad av den här filmen som värmde en hel del i vintermörkret.
Danne
så tillrättalagd och tråkig. Fruktansvärt feg film på alla plan. Sentimentalt som attans. 1/5
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler