Streets of Blood (2009)

1.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I post-Katrina New Orleans är undercoveragenten Andy, en veteran i narkotikabranschen, och hans hispiga oerfarna partner Stan på jakt efter information om en lokal knarkkung. Under ett förhör av en knarklangare, blir denne plötslig skjuten rätt framför näsan på dem. När de sedan kommer tillbaka till polisstationen blir de grundligt förhörda och utsatta för en psykiatrisk utredning. Samtdigt frå de reda på att knarkkungen de letar efter är en korrupt, före detta polis, som fortfarande har kvar kontakter inom poliskåren. Andy avslöjar också att hans tidigare kollega, som förmodades ha dött under orkanen Katrina, har blivit mördad. Han och hans nya partner är fast beslutna att undersöka mordet.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
1.8 av 13 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Stoffe B
Det roliga med omslaget på den svenska dvd-utgåvan äratt den är väldigt missvisande! Val Kilmer och 50 Cent är visserligen på framsidan men de ser inte alls ut som i filmen. Dels har Val Kilmer lite längre ljusare hår och skägg sen har aldrig 50 cent på sig någon vit kostym under filmens gång!
Stoffe B
Val Kilmer, Sharon Stone och Michael Biehn förstår jag inte varför de ställde upp i denna film! En ganska så dålig film. 1/5

Veckans populära filmer

Visa fler