Stigmata (1999)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Stigmata betyder "sår som kan liknas med den korsfäste Jesu sår", och självklart finns dessa sår med i filmen. Patricia Arquette utsätts för onda krafter och efterlämnas stigmata-sår på sin kropp. Fader Andrew skickas ut för att undersöka de mystiska händelserna, och förstår snart att det handlar om liv och död.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Mr.Firth The King
Filmen gudomligt bra har den självklart på dvd....skådisar mycket bra speciellt han som spelar "Father Paulo Alameida"  den roligaste scenen med han är när han eller Frankie är det då som är besatt av Alameda som då har på sig skinnbyxor och platåtofflor asså hon/han ser helt sjuk ut hahahha..det var lite synd att  Rupert Wainwright klippte i början när man får se Alameda dricka nåt gift av nått slag sen slänga sig ner för kyrktornet..det är istället med som bortklippta scener när man köper filmen... sen så har jag tänkt köpa den originala filmaffischen.. men jag vet inte får se.. 

Sen musiken då..underbar..men synd att virgin records inte släppte den originala filmmusiken utan virgin records bestämde av nån konstig anledning att endast släppa billy corgan's musik ihop med en  masssa andra artister och inte ta med Elia Cmiral's musik..trots allt så skrev Elia Cmiral  mer en halva musiken som sedan användes i filmen.. men Elia Cmiral stod fast vid sitt mästerverk och beslutade sig att ändå släppa stigmata musiken..

och jag har självklart skivan och jag kan säga att den är MYCkET BÄTTRE än skivan virgin records släppte..

det sägs att det ska komma en 2:a..och den ska handla om en liten pojke.. jag HOPPAS att den planen skrotas.. :/ stigmata 2  blir katastrof..det kommer sluta som det gjorde med The Cell när dom gjorde en 2a. så jag HOPPAS att den inte kommer..

ger Stigmata 5 rosor av 5 möjliga

Veckans populära filmer

Visa fler