Step Up Revolution (2012)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Emily anländer till Miami i hopp om att bli professionell dansare. Det tänder till mellan henne och Sean, ledaren för en dansgrupp vars kvarter hotas av hennes pappas byggplaner.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Blixt
Dansen och musiken är ju häftig. Men filmen i sig är så fruktansvärt fånig att det inte finns någonting som kan väga upp för det. Jag ger den en svag tvåa tack vare den häftiga dansen, och då gillar jag inte dans generellt så det får ju ses som en stark prestation av dem.
Linnea
Trots att jag älskar den moderna dansen och dem coola soundtracken kan jag inte sätta mer än en etta.  Kupperna är riktigt snyggt utförda men väldigt orealistiska. Dåligt skådespeleri, förutsägbarhet och det blir bara klyschigt. Koreografierna och musiken är dock riktigt bra och får ett stort plus. Tyvärr hjälper inte det till ett högre betyg.
PerH
Detta är en av mina "guilty pleasures" jag älskar denna filmserie dels för att jag älskar modern dans men även den alltid lika coola soundtracket. Denna gång har dom Miami som backdrop, där en hemlig dansgrupp utför olagliga danskupper lite varstans i Miami och dessa kupper är så otroligt snygga utförda. Klart den bästa utav alla filmerna. 8/10

Veckans populära filmer

Visa fler