Sound City (2013)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Dave Grohl från Nirvana och Foo Fighters, berättar historien om legendariska Sound City. Den smutsiga studion där mängder av musikhistoria har skapats. Bland annat Nirvanas Nevermind. Dave Grohl köper det magiska mixerbordet och gör en sista inspelning.
Visa hela synopsis
Regissör

VISA 1 ALTERNATIV

DÖLJ ALTERNATIV

Betyg
3.4 av 9 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
Helt underbar! Dave Grohl har gjort en underbar kulturgärning med denna dokumentär om en av de mest legendariska studiorna genom tiderna! 

Underbart att han lyfter fram studion där riktiga musiker spelade in flera av de mest klassiska albumen genom tiderna, här är det hantverket som premieras inte några jävla autones och skit här inte...

Det blir en stark fyra för den underbara musiken, för kulturgärningen, för glädjen jag fick av att se flera av mina största musikhjältar och för musikhistorien som skapades här!
Stoffe B
Riktigt bra dokumentär om Sound City-studion i Van Nuys, där alla möjliga band från Fleetwood Mac, Nirvana, Tom Petty, Rage Against the Machine, Metallica, Chili Peppers, Queens of the Stone Age m.fl har spelat in!

Dave Grohl har gjort ett riktigt bra jobb med denna dokumentär och sen är det ju ett väldigt bra soundtrack på dokumentären!

Riktigt grymt när man får se Paul McCartney med återstoden av Nirvana spela in Cut Me Some Slack!

4 friska pinnar av 5 till Sound City!

Veckans populära filmer

Visa fler