Soldier Blue (1970)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Bygger på en sann sammandrabbning mellan vita nybyggare och Cheyenneindianer: Soldaten Honus Gant och den vita kvinnan Cresta har precis överlevt en massaker på en kavalleritrupp utförd av Cheyenner. På färden mot närmsta utpost växer Honus känslor för Cresta, men deras åsikter går isär, då hon har mer sympati för indianerna än den amerikanska regeringen. Vad de inte vet är att en hämndaktion från militären väntar, mer fruktansvärd än någon kan ana ...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
Härligt, två magiska filmer! :)
Dimman
Eller hur!! Idag har en ny klassiker fötts hos mig!! Plus att jag sett "Barry Lyndon" för första gången i mitt liv!! Kan det bli bättre? :)
Dimman
Helt riktigt! Ingen "För en Handfull Dollar" direkt, även om tempot i Sergio Leones filmer inte direkt är snabb så förstår jag vad du menar! Tror det var därför jag satte en stark fyra första gången jag såg den! Vet inte om det var det dåliga vädret idag som påverkade mitt sinne, om det är att jag nyligen svepts i Zeb Macahans kamp för indianers rättvisa eller om det behövdes en andra titt för att den skulle lyfta ytterligare, men de starka scenerna du pratar om tog mig mer med storm idag och då lyfte filmen i mina ögon! :) 

Kanske ska ta och se om "För en Handfull Dollar" igen för den har jag bara en fyra på! "Harmonica" och "Den Onde, Den Gode och Den Fule" är för mig Leones bästa, men fan nu blev ja sugen på Dollardelarna igen! Jävla bra western filmer Leone gjorde! :)
Visa fler (7)

Veckans populära filmer

Visa fler