Snygg, sexig & singel (2002)

2.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Tre av Hollywoods största stjärnor visar dig hur man slår sig lös på riktigt i denna hämningslösa komedi. Christina (Cameron Diaz) och Courtney (Christina Applegate) är snygga, sexiga singlar. Den största skräcken är att vara fast i ett förhållande. Det finns ingen "Mr Right", bara en "Mr Right Now". De har båda karriärer, men viktigast verkar livet på klubbarna och förmågan att fånga männens uppmärksamhet vara. De krossar hjärtan på löpande band, och ringer aldrig någonsin upp, fast de lovat. På stans mest exklusiva klubb träffar Christina helt oväntat sin drömman Peter (Thomas Jane). Nästa morgon upptäcker hon att han har rest från stan. Hon blir tvungen att ta med sig Courtney på en vansinnesfärd för att hitta honom igen. Men vägen till den ende är full av överraskningar och slingriga förhinder.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Daaani
Flera sjukt roliga/galna scener som gör att jag gärna ser om filmen, trots att handlingen mellan de roliga scenerna är ganska dålig.
Kevin E
Tycker både Diaz och Applegate ser skapligt bra ut det var en anledning till att jag såg den här filmen men den var ju riktigt värdelös. Var en rolig scen och det var den då dom var i bilen och killen med motorcykel kör förbi. 1/5
Danne
Väldigt dålig film som jag tvingades se i skolan med klassen.
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler