Sabrina (1995)

2.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Ford spelar Linus Larrabee, en upptagen affärspamp som inte låter kärleken få plats i sin kalender. Men när en romans mellan hans bror (Kinnear) och Sabrina (Ormond), dotter till familjens chaufför, hotar ett av Linus affärsavtal, tar han sig tid till lite hänsynslöshet. Han går själv ut med Sabrina, men planerar att dumpa henne så snart affären är i hamn. Kommer världens mest kallhjärtade man att smälta? Naturligtvis! Remake av filmen från 1954.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
magiul
Håller med föregående talare. Det finns absolut ingen kemi mellan Ormond och Ford, de känns inte som ett trovärdigt par. Ormond är härlig, men i övrigt en rätt trist historia.
2211
Allvarligt talat, vad är detta? Sabrinas förälskade besatthet går i och för sig att relatera till, men som helhet lämnar filmen en med en något unken eftersmak. En oerhört fånig film om att älska "fel" person och behöva förändra sig för att bli uppmärksammad. Det är ganska tydligt att detta är en remake av en äldre film. Scenerna som utspelar sig i Paris med Fanny Ardant är få - det rör sig om minuter - men de är definitivt filmens lilla höjdpunkt.

Relaterade filmer