Rosa Panterns son (1993)

1.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Det var 30 år sedan kommissarie Clouseau lyckades fria Maria Gambrelli från mordanklagelser. Maria flyttade därefter till en lugn liten hamnstad. Prinsessan Yasmin av Lugash har också anlänt till stan på semester. När hon blir kidnappad kallas kommissarie Dreyfus in för att söka efter henne, men hindras av den drumlige polisen Jacques, Marias son, som visar ovanligt Clouseau-lika drag ...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
evert
Jag såg den här filmen med en enda förhoppning: "snälla, låt den inte vara lika dålig som den förra". Faktiskt så var den inte det. Jag var helt säker på att ingen annan än Sellers kunde spela Clouseau, men jag hade faktiskt fel. 
Benigni är fantastisk, helt rätt val. Bra också att de gjorde honom halvt italiensk. Resten av filmen känns tyvärr alldeles för 90-talsaktig. Stundtals är den faktiskt rätt våldsam och skurkarna går runt med tunga vapen.
En till sak fattar jag inte. Benignis mamma är Maria Gambrelli, från den "A shot in the dark", men hon spelas konstigt nog av Claudia Cardinale, som spelade prinsessan i den första filmen.
Jag delar i alla fall ut en 3a

Veckans populära filmer

Visa fler