Postman - Budbäraren (1997)

2.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Året är 2013. Ett krig har förstört USA och lämnat landet i anarki. Folket är slaget, nedbrutet och kommunikationerna fungerar inte. En armé av krigare är fast beslutsamma att hålla byarna isolerade för att kunna fortsätta att regera med terror och se till att invånarna inte får något nytt hopp om att livet kan bli bättre. En främling upptäcker resterna av en brevbärares jeep. Inuti hittar han en uniform och säck full av brev som inte blivit utdelade. Han tror att uniformen ska ge honom skydd hos byinvånarna, men upptäcker istället att säcken han hittat är full av brev som påminner folk om hur livet var innan kriget. En ny patriotism föds hos människorna och brevbäraren (spelad av Kevin Costner) blir snart den naturlige ledaren för ett uppror mot rövarbanden...
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.3 av 195 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Brinken
Kan inte annat än älska filmen. För mig är The postman guld värd, en riktig kultfilm och när jag var i yngre dar så hade jag inte tvekat att ge filmen en 5:a. Visst inser jag att den har en del brister men den starka 4:an som jag nu utdelar är gjuten i sten.
Användare borttagen
Fy för bövelen. 3 timmars rent slöseri.
Moviemaster
Nja, det här var ju ingen höjdare precis. Jag tycker första halvan är rätt så bra ändå. Men sedan så tappar den enormt. Lite för sentimental också.  En svag 2/5.
Visa fler (5)

Veckans populära filmer

Visa fler