Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills (1996)

3.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Dokumentär som synar ett mycket brutalt mord på tre åttaåriga pojkar i West Memphis, Arkansas, USA. Det visar sig även att de tre unga pojkarna blivit sexuellt utnyttjade och tre hårdrockare, med koppling till satansdyrkan verkar vara de perfekta gärningsmännen. De ställs inför rätta och döms men är de verkligen skyldiga? En flerfaldigt prisbelönad dokumentär som grundligt synar det amerikanska rättssystemet.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
Ja, skrämmande med sådana här fall. Det mest skrämmande är väl att det sitter många andra på falska grunder och många som redan hunnit avrättats. Men det är ju USA i ett nötskal, döm först och ta reda på fakta sedan.
grillchirre
Som du sa så tar det ett tag till fängelsetiden, men när jag väl kom dit kunde jag inte slita mig från boken. Det han beskriver är så fängslande (inte menat som skämt), då man känner igen en hel del saker som man har sett på film - men det finns även mycket som jag aldrig hört talas om, saker som är så absurda och hiskeliga att man har svårt att tro det är sant. Att försöka föreställa sig dessa saker kan vara både underhållande och motbjudande. Som det där att smuggla saker mellan toalettstolar har jag aldrig sett/hört talas om förut. Det kanske finns med i Oz bara för att jag inte har sett det?

Det finns inge ord över hur hemskt orättvist behandlad dessa grabbar har blivit, främst då Damien. Vilket psyke, vilken styrka, vilken resa. Helt ofattbart.
David Brent
Har också boken och har läst en tredjedel. Intressant hittills, men har inte kommit så långt så att han börjat berätta sin syn på allt. Det är mer hans unga uppväxtår som avverkats. 

Resten av dokumentärerna är helt suveräna och mer och mer kommer upp till ytan.
Visa fler (9)

Veckans populära filmer

Visa fler