Open Road (2009)

2.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Carlton Garrett (Justin Timberlake) måste resa 200 mil tillsammans med sin ex-flickvän Lucy för att söka upp och övertala sin opålitliga far Kyle (Jeff Bridges) - som han inte träffat på över fyra år - att de tillsammans måste göra ett försök och lappa ihop sin familj genom att återse Carltons mor som ligger på sjukhus.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
magiul
Jeff Bridges är underbart bra som vanligt som muntergöken Kyle Garrett som vägrar ta ansvar för sin familj och Timberlake spelar den sargade sonen bra också som själv går i faderns fotspår och har svårt att våga ta stora beslut. Filmen är bara 1.20 lång vilket inte gör något då den är ganska simpel men inte dålig på något sätt. Bridges står dock för den mesta av behållningen. 3/5.
AntonKane
En besvikelse. Förutsägbar, tunna personligheter, och krystat sentimental. På grund av dom orealistiska dialogerna blomstra inte ens Jeff Bridges som han alltid gör annars, och detta är inte hans fel utan filmen i säg. Måste tyvärr dela ut en 1:a.
Stoffe B
Jeff Bridges är den stora behållningen med denna filmen. Tycker förutom Jeffs insatts att filmen var ganska lam. Justin Timberlake har visat att han kan skådespela i tex Social Network, men i denna tycker jag han är för mjäkig i sin roll.

2/5 från mig, tack var Jeff Bridges!

Veckans populära filmer

Visa fler