Mitt liv utan mig 2003

Romantik Drama
Spanien
102 MIN
Engelska
Mitt liv utan mig poster

Synopsis

23-åriga Ann lever ett enkelt liv med man och två barn i en husvagn belägen i sin mors trädgård. Hennes liv tar en dramatisk vändning när hennes läkare informerar henne om att hon har cancer och endast en kort tid kvar att leva.
Ditt betyg
3.1 av 28 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
My Life Without Me
Biopremiär
6 augusti 2004
DVD-premiär
2 februari 2005
Språk
Engelska
Land
Spanien
Distributör
Sandrew Metronome
Ålder
Barntillåten
Längd

Recensent

Per Ganbar

1 januari 2008 | 00:00

En övertygande och stark prestation

23-åriga Ann bor tillsammans med sina två döttrar och man i en husvagn på mammas bakgård. Hon jobbar som städerska på universitetet, han tar tillfälliga byggjobb.

En dag efter att ha svimmat får Ann åka till sjukhuset. Hon tror hon är gravid. Det visar sig att det är något betydligt värre: cancer. Den har dessutom gått så långt att hon har några få månader kvar att leva. Ann vill njuta av den tid hon har kvar så gott det går. Hon gör en lista med saker hon vill göra. Där ingår bland annat att älska med en främling samt att hitta en ny fru åt sin man. Hon hemlighåller beskedet för alla sina nära och kära.

Filmen är ett välgjort och starkt drama. Huvudrollsinnehavaren Sarah Polley ("Dawn of the Dead") spelar övertygande och gör en stark prestation. Förhoppningsvis får man se henne i ännu fler roller efter den här filmen. Rollen som hennes mamma spelas av sångerskan i Blondie, Deborah Harry. Hennes pappa i filmen spelas av Alfred Molina, också känd som den elake Doc Ock i "Spider-Man 2".

| 1 januari 2008 00:00 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Mitt liv utan mig
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu