MirrorMask (2005)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Helena arbetar vid familjens cirkus men drömmer - ironiskt nog - om att fly därifrån och leva ett vanligt liv. Men så blir inte fallet, eftersom hon plötsligt befinner sig i det mörka landet - ett fantasilandskap med jättar, apfåglar och farliga sfinxer. Helena letar efter spegelmasken, ett föremål med enorma krafter som är hennes enda hopp för att fly från det mörka landet, väcka ljusets drottning och återvända hem.
Visa hela synopsis

VISA 1 ALTERNATIV

DÖLJ ALTERNATIV

Betyg
3.1 av 15 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
cicella
Riktigt bra film :). Synd bara att det saknas en beskrivning om den. Därför tänkte jag  åter ge en beskrivning jag fått av Mirrormask tidigare och hoppas att fler kommer tycka den låter intressant och vilja se filmen.  

"Helena är en 15-årig flicka i en familj av cirkusmedlemmar. Hon drömmer ofta om att rymma ifrån sin familj till ett normalt liv. Efter ett bråk med sina föräldrar om hennes framtidsdrömmar blir modern sjuk och Helena tror att de är hennes fel. Dagen då hennes mor ska opereras så drömmer Helena att hon är i en främmande värld med två drottningar som kämpar mot varandra, bisarra varelser och maskerade invånare. Den vita drottningen i denna värld är svårt sjuk och kan bara bli frisk om balansen återskapas med den så kallade Mirrormask, och de är upp till Helena att finna masken. Men ju längre äventyret pågår desto mera börjar Helena fundera på om hon verkligen är i en dröm eller något mycket mer ondskefullt"

Veckans populära filmer

Visa fler