Min man - eller din? (1949)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Lora May Hollingsway växte upp i ett dåligt område och gifte sig med sin boss, som bara tycker att hon är en gold digger. Rita Phipps tjänar lika mycket pengar på att skriva radiomanus, som hennes man gör som lärare. Debora Bishop såg fantastisk ut under kriget, men är rädd för att hon aldrig kommer vara snygg nog för golfklubben. En kväll bordar de tre kvinnorna en båt, när en budbärare ger dem ett brev från "vänninan Addie". Addie skriver att hon har lämnat stan med en av deras män - men hon avslöjar inte vem.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.7 av 3 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
Vi får följa tre kvinnor som i filmens början får ett brev där det står att den mystiska Addie Ross, filmens berättarröst, skriver att hon stuckit iväg med en av deras män. I återblickar får vi sedan se de tre kvinnorna tillsammans med sina män och vänner och får på det sättet bra bakgrund till alla karaktärer och hur de tänker och fungerar. Det blir riktigt spännande och hela tiden engagerande när vi själva får vara med och lägga pusslet för att se vilken man det är hon rymt med.

Berättargreppet känns riktigt smart och även före sin tid då filmen kom -49. Det var en ren njutning att se den här pärlan som även hade ett vasst manus och regi från Mankiewicz och lysande spel från samtliga inblandade!

Veckans populära filmer

Visa fler