Mannen utanför lagen (1976)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En av de verkligt klassiska västernfilmerna. Clint Eastwood är som klippt och skuren som ensamvargen med en snabb revolver. Men till skillnad från andra anonyma hjältar han spelat, har den här både ett namn och ett hjärta.

Efter att hämnats sin familjs död är Josey Wales jagad av ett gäng mördare. Han föredrar att färdas ensam, men ett par trashankar dras till honom, och han kan inte förmå sig själv att lämna dem utan skydd.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Film
Denna blev jag smått besviken på om jag ska vara ärlig. Visst Clintan är Clintan och miljöerna är fina men jag kände aldrig något större intresse för hur det skulle gå får vår hjälte och birollerna var lite ojämna i skådespelet. Betyget blir en stabil 3a.
Slaffsy 2:0
Ja för mig är denna en milstolpe i westerngenren!Clint Eastwoodd växer här ut i regisolen och som härdad familjefar i rollen som förlorar allt!Revanschen måste bli gruvlig!Väldigt bra uppbyggnad med indianen och byborna.Man känner med Clints figur hela vägen1Sedan har den en av alla klassiska oneliners:kvacksalvaren som har en undermedecin för allt och Clint spottar ut tuggtobaken på hans fina vita kosym "Is it good with stains too" Så skall slipstenen dras mot försäjare!
N10
Riktigt bra västern, rätt så rolig faktiskt. Väldigt underhållande rulle!
Visa fler (5)

Veckans populära filmer

Visa fler