Manhunter (1986)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En psykopatisk seriemördare är lös och mördar en familj vid varje fullmåne. Fd FBI-agenten Will Graham söks upp av sin gamla arbetsgivare som vill att han ska åta sig fallet. Graham som tidigare gripit Hannibal Lecter söker upp denne i fängelset för att få hjälp att hitta seriemördaren.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Phip
En hyfsad film ändå, har en del bra delar. Annars håller jag med mycket av vad Wugllabang och Moviemaster skrev nedan, den går på halvfart. Inte en chans i min värld att denna är bättre än Silence of The Lambs.
Moviemaster
Wow, håller verkligen INTE med i kommentarerna här nedan. Tycker filmen inte var mer än medioker. För det första så blir den aldrig riktigt spännande och den har samma problem som i Michael Manns andra filmer, dem är lite sega. Sedan tycker jag Mann blir lite sliskig ibland, långa shots på folk som står i 80-tals shorts, smörig musik spelas och solnedgången syns i horisonten. Det blir för mycket för min del. 2/5.
Marcus
Att den här skulle vara bättre än "Silence of the Lambs" håller jag absolut inte med om. Däremot en bra film, det tycker jag. Michael Mann har gjort många bättre filmer i min ögon. "Heat", "Collateral" och även "Public Enemies" är bättre.
Visa fler (7)

Relaterade filmer