Love Liza (2003)

2.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Wilson Joels liv skakas i grunden när hans hustru Liza helt oförklarligt tar sitt liv. I sin desperation tar han sin tillflykt till droger - han inhalerar bensin och bränsle till modellplan, men inte heller den lyckan varar.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.8 av 6 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Extremt melankolisk och dyster film som berörde mig på ett lite konstigt och oväntat sätt, jag vet inte varför men jag tycker att filmen var fruktansvärt sorglig. Just PSH:s karaktärs natur och situation är så förbannat mörk och deprimerande, och hela den avslutande scenen är bara så signifikativt för hur man kan känna i en sådan situation, eller överhuvuvdtaget hur man känner när det är jobbigt i livet, riktigt stark faktiskt. 

Förövrigt så är PSH helt ofattbart fantastisk i huvudrollen, hans känns så äkta och övertygande att det nästan blir läskigt, fattar inte hur han ALLTID lyckas vara så förbannat fenomenal i alla sina roller, det måste vara magi av nåt slag. Men som sagt så är filmen i sig riktigt annorlunda och sorglig fast på ett lite märkligt sätt, svart att förklara. Den får en svag fyra i nuläget. 

4/5.
David Brent
Filmen är lite ojämn, men Philip Seymour Hoffman är helt fenomenal! Vilken otrolig talang den mannen har, helt sjukt!

Veckans populära filmer

Visa fler