Little Deaths (2011)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Tre kortfilmer utgör den psykopatkavalkad som är "Little Deaths".

I "House and Home" möter vi ett borgerligt par med böjelse för kidnappningssex, "Mutant Tool" skildrar konsekvenserna av ett misslyckat vetenskapsexperiment, och i "Bitch" får slutligen strykpojken sin hämnd. Skruvad skräckantologi med sex och död som centrala teman.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
Läs recension
1.9 av 11 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: LITTLE DEATHS

Udda, brittisk skräckantologi
#SFF11 - Skräckantologier har gått från klämkäckt äckelroliga till mer pretentiöst dystra på senare tid. "Little Deaths" är så långt ifrån "Creepshow" och "Tales from the Crypt" man kan komma med sin grådaskiga, brittiska arbetarklasskildring och diskbänksrealism.

Här följer vi några trasiga, olyckliga och knäppa människor som på diverse sätt råkar illa ut eller utsätter andra för hemskheter:

I första delen utnyttjar ett rikt, perverterat par olika hemlösa men plockar upp fel gatuflicka som visar sig ha en egen ruskig hemlighet.

I del två sätter en skum doktor en prostituerad, f.d. missbrukare på några konstiga piller som psykiskt länkar henne med en mystisk figur med jättesnopp (!) som hänger fastlåst i ett källarlabb.

Och i sista historien tar en hunsad man en gruvlig hämnd på sin flickvän som behandlat honom illa och tvingat honom agera hund med koppel, hundstuga, mask och andra sexleksaker.

Det är svårt att få grepp om en sådan bisarr film. Det är konstigt och obehagligt men samtidigt kryddad med en extremt svart men svåråtkomlig humor. Historierna har ingen koppling (glöm någon Crypt Keeper) förutom stämning och möjligtvis teman. Det handlar om sex, droger, girighet och utnyttjande av de svaga.

Det är knappast något för skräckfans eller många andra för den delen heller. Men är man ute efter våldsam feelbad-film med udda humor och nakenscener av S/M-typen så kan det vara din kopp te.

Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Blixt
Saknar den gamla skolans skräckantologier. Creepshow är en favorit inom skräck-genren hos mig. Även om den inte är särskillt läskigt, men allvarligt talat har ingen skräckfilm krupit under skinnet på mig förutom ett fåtal undantag (It, Rose Red och några andra King-filmatiseringar.) :)

Veckans populära filmer

Visa fler