Little Deaths 2011

Skräck
Storbritannien
90 MIN
Little Deaths poster

Synopsis

Tre kortfilmer utgör den psykopatkavalkad som är "Little Deaths".

I "House and Home" möter vi ett borgerligt par med böjelse för kidnappningssex, "Mutant Tool" skildrar konsekvenserna av ett misslyckat vetenskapsexperiment, och i "Bitch" får slutligen strykpojken sin hämnd. Skruvad skräckantologi med sex och död som centrala teman.
Ditt betyg
1.8 av 12 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Recensent

Andreas Samuelson

12 november 2011 | 18:01

Udda, brittisk skräckantologi

#SFF11 - Skräckantologier har gått från klämkäckt äckelroliga till mer pretentiöst dystra på senare tid. "Little Deaths" är så långt ifrån "Creepshow" och "Tales from the Crypt" man kan komma med sin grådaskiga, brittiska arbetarklasskildring och diskbänksrealism.

Här följer vi några trasiga, olyckliga och knäppa människor som på diverse sätt råkar illa ut eller utsätter andra för hemskheter:

I första delen utnyttjar ett rikt, perverterat par olika hemlösa men plockar upp fel gatuflicka som visar sig ha en egen ruskig hemlighet.

I del två sätter en skum doktor en prostituerad, f.d. missbrukare på några konstiga piller som psykiskt länkar henne med en mystisk figur med jättesnopp (!) som hänger fastlåst i ett källarlabb.

Och i sista historien tar en hunsad man en gruvlig hämnd på sin flickvän som behandlat honom illa och tvingat honom agera hund med koppel, hundstuga, mask och andra sexleksaker.

Det är svårt att få grepp om en sådan bisarr film. Det är konstigt och obehagligt men samtidigt kryddad med en extremt svart men svåråtkomlig humor. Historierna har ingen koppling (glöm någon Crypt Keeper) förutom stämning och möjligtvis teman. Det handlar om sex, droger, girighet och utnyttjande av de svaga.

Det är knappast något för skräckfans eller många andra för den delen heller. Men är man ute efter våldsam feelbad-film med udda humor och nakenscener av S/M-typen så kan det vara din kopp te.

| 12 november 2011 18:01 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Little Deaths
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu