Lake of Fire (2006)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En grafisk dokumentär som visar upp båda sidornas argument i den kontroversiella abortdebatten.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.0 av 7 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Blaster
Det finns få ämnen som jag är så splittrade till än abort. Filmen upplyser tydligt om för och nackdelarna, argumenten och motargumenten, och medan man självklart börjar undra om vad som är rätt och fel så känns det som att frågan kan pågå för evigt utan "ett" sant svar. Filmens neutralitet och iakttagande av abortfrågan är explicit, och mycket öppensinnad. 

Dokumenteringen av den kristna fundamentalismens politiska och sociala influens är delvis skrämmande, och delvis försäkrande då min personliga vackla i förhållande till frågan är starkt konflikterad. Jag tror att abortfrågan är för stor för mig helt enkelt, åtminstone just nu. Kvinnornas referat om deras upplevelser med abort var starka, och jag rekommenderar denna till den som vill se en nyanserad dokumentär om någonting aktuellt och kontroversiellt!

3 av 5
David Brent
Ja de fanatiker som vi träffar på här är emot allt som du nämner. Se den du, den väcker känslor och tankar. Håller med dig i ditt inlägg för övrigt :)
Wugllabang
Skulle väl dock inte säga att det finns religiösa extremister i USA med samma extrema ambitioner som Al Qaeda, men förstår din poäng och håller med dig.
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler