Kung Pow: Enter the Fist (2002)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Författaren och regissören Steve Oedekerk ("Ace Ventura - Den galopperande detektiven rider igen") höjer karatefilms-genren ett snäpp genom att infoga nya scener, ny dialog och sig själv i en obemärkt Hongkong-actionrulle från
70-talet. Resultatet är "löjligt roligt och nåt man måste se med egna ögon!" (Slant Magazine)

För att hämnas mordet på sin familj vandrar en legendarisk krigare kallad "Den utvalde" (Oedekerk) omkring på landsbygden på jakt efter den mordgalne Master Pain, även kallad Betty. Denna parodi på kamsportsfilmer innehåller massor av vilda slagsmål, fantastiska specialeffekter och våldsamma kung fumligheter och skämt som slår knockout på dig från början till slut.
Visa hela synopsis
Huvudrollsinnehavare
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wittberg
En mörk sommarkväll som jag längtat efter i flera månader närmade sig med stormsteg, Uppladdat med Chips, Dipp, Popcorn och Läsk. Jag och mina vänner skulle se Kung Pow, för dom var det första gången. Med spänning sitter vi och ser på detta mästerverk. Jag blir tårögd, allt känns plötsligt så perfekt i livet. Med leendet på läpparna märker jag hur filmen sätter rötter i mina vänners hjärta.  Så som den en gång i tiden gjorde på mig. Denna film är meningen med livet. Snälla, Sprid denna film vidare till era vänner hjärta. Låt inte Kung Pow dö ut. Det är mitt liv.
Wittberg
Inte många filmer som gjort såhär bra, om ens någon. Denna film har exakt allt man kan önska sig. Är det bara en film man får se innan man dör, så är det denna!
Wittberg
Varje gång jag ser denna så blir jag tårögd. denna film har hjälp mig i mina sämst stunder. så underbar
Visa fler (9)

Veckans populära filmer

Visa fler