Katy Perry: Part of Me (2012)

2.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En dokumentär om Kate Perrys liv på och utanför scenen.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Haha vilket skämt, en 1,5 timme lång och hjärndöd hyllningskör med ungefär lika mycket substans som den genomsnittliga MTV-reklamen. En dokumentär som så uppenbart är gjord för att suga ut pengar ur tonårstjejer med tandställningar och kändisdrömmar att den nästan känns taskigt att såga den, men när man misslyckas så fundementalt med att göra en film som redan utgår från ett vinnande koncept så är det bara pinsamt. 

Finns så många löjliga och krystade moment i denna att det nästan blir absurt, som när Katy Perry gör Yoga och de lägger till pruttljud för att det ska bli kul, och alla hennes medarbetare står bredvid och skrattar superfalskt. Så jävla konstigt och akward att det finns inte, dom försöker iscensätta det så att hennes arbetar-crew ska verka mer avslappnade och "skojiga" men det blir bara helt dysfunkionellt  och förståndhandikappat i sann The Office-anda. Finns flera såna moment då jag bara undrar vad fan det är jag kollar på. Aja denna var bara usel helt enkelt, en given etta.

1/5.
H A N N E S
Jag gillar Katy Perry men det här var tyvärr en rätt trist dokumentär som känns lite väl egen producerad och med vissa moment där skådespel kändes av när kamerorna var igång. 2/5.

Veckans populära filmer

Visa fler