It's Kind of a Funny Story (2011)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Den 16-årige New York-tonåringen Craig känner sig deprimerad och är stressad över all press som han upplever från skolan, sin familj och sina vänner. Han överväger att ta livet av sig men vänder sig istället till akuten och hamnar på en psykiatrisk avdelning för vuxna.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Kalis
Fantastiskt välgjord och gripande film! Filmen behandlar ett ämne som idag ofta är tabu, något som vi inte vill tala om eller kännas vid och som drabbade skäms över. Jag tycker det är riktigt bra att det kommer filmer som belyser denna vanliga sjukdom, depression. En sjukdom som drabbar många. Filmens styrka är att den berör att vi människor kan drabbas av motgångar som vänder upp och ned på livet, men många gånger har dessa händelser något positivt med sig. Skådespelarna i filmen är toppen, karaktären Bobby som spelas av ingen mindre än  Zach Galifanakis är den bästa, skulle nog också kunna säga att det är hans bästa film hitintills. Det som drar ner betyget lite är att den står och trampar på samma plats lite för länge. Men filmen får en svag 4/5
användaren borttagen
Zach Gascariafankis performance vaar mogen och äkta. Påminde mig om Jim Carrey i Truman Show lite (alltså att han tog lite distans från hans "typiska" roller).
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler