Irreversible (2002)

3.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Alex och Marcus älskar varandra. Tillsammans med Pierre, en gammal älskare till Alex, är de på väg till en fest. Men under kvällen går allting våldsamt fel. För att mannen är ett djur. För att längtan efter hämnd är en naturlig impuls. För att de flesta brottslingar förblir ostraffade. För att förlusten av någon man älskar är lika förödande som ett blixtnedslag...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Rrobin
Filmen i sig är ju jävligt unik. Den har bland annat den mest motbjudande scenen som jag någonsin sett. Då menar jag mitten partiet som de flesta kommer förstå.  Det visuella är så extremt andetagande. Noe är en konstnär för sig själv, det kan man lugnt säga. Tror dock att jag finner Enter The Void lite bättre än denna.
11073-0
Bestämde mig att se om den och fyfan vad vidrig den är. Så himla bra men så vidrig. Mest obehagligaste filmen jag har sett. Verkligen inte en film för alla haha.
Ruben
Tog mig an denna rulle igår, och vilken jävla pärla den visade sig vara. Obehaglig, ångestfylld, brutal, intensiv och helt fantastisk. Sanslöst hemsk och realistisk, allt kändes verkligen äkta. Våldtäktsscenen är nog det vidrigaste jag sett på film, och den kommer jag nog aldrig glömma. Gav mig också Memento-vibbar, eftersom den är berättad baklänges. Gaspar Noé med sin kamerateknik är genialisk, likaså är skådisarna (i synnerhet Cassel och Bellucci) som improviserade det mesta av dialogen. 

Ett mästerverk, wow... 5/5.
Visa fler (11)

Veckans populära filmer

Visa fler