Irene Huss - Tystnadens cirkel (2013)

2.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Irene Huss och hennes team utreder en serie våldsbrott där offren blir drogade med GHB och utsatta för tortyr av olika slag. Det finns nästan inga ledtrådar och offren verkar bli fler. Nu måste de arbeta snabbt, men hur...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
lindersson
Den här gången kan väl ettan få bli en stark sådan i alla fall. Snäppet bättre än de tidigare, men fortfarande för många logiska luckor och för dåligt manus och för märkligt beteende av utbildade poliser.
Marcus
HAHAHA! Underbar sågning! Du kanske ska sluta kolla på Irene Huss nu? ;)
P U T T E
"Irene Trams-Ologikens Cirkel"

Ja jag vet inte hur många gånger jag under filmens gång satt och slet mig av frustation i håret. Jag menar hur dåligt får det bli?! Vilka är det som sitter och skriver manus till dessa filmer?! Är det krav på dessa personer att de inte får inneha några spår av fyndighet, ett litet uns av logik och besitta någon slags talang för själva skrivandet överhuvudtaget? Ja, tydligen är detta ett krav, ty jag kan inte finna någon annan rimlig förklaring.

Det här är den TIONDE filmen (och tio gånger så har jag sett den där fåniga Huss klädd i vit pyjamas där hon helt oväsentligt sparkar runt i någon kampsport) och det blir fanimej bara värre och värre.
Dialogerna i den här filmen är bland de värsta jag har hört och karaktärernas handlingar och ageranden...haha...ja dårfinkar och dönickar, korkskallar och dumstrutar.

Ja det var då något för bedrövligt.

En stor å fet struken kapsyl!

Veckans populära filmer

Visa fler