In The Mood For Love (2000)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Chows hemlighet var från början tänkt som en ljuvlig hämnd, men nu hemsöker den honom dagligen. Förförelsen var utan tvekan ljuv, men han föll till slut offer för sitt eget spel. Hans längtan efter Lizhen har tagit över. Lizhen, vars make haft en kärleksaffär med Chows hustru under en lång tid, dras in i Chows planer. Hon som aldrig trodde att hon skulle sjunka så lågt. Hon skulle bara mätta sin nyfikenhet och ta reda på vad som får människor att försaka ett lyckligt liv för en vardag fylld av lögner. Bara ta en titt för att sedan vända tillbaka.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Danne
Ett mästerverk på flera nivåer. Stämningsfullt, estetiskt, skådespel och regimässigt. Den vackraste kärlekshistorien. Denna fick mig verkligen att känna mig upprymd och euforisk. Otroligt 5/5
Ljusbus
Otroligt vacker, men inte så mycket mer än så. Känns inte tillräckligt händelserik eller intressant. Det är absolut inget fel på det långsamma tempot, det gillade jag, men som sagt, filmen lyckades aldrig riktigt fånga mig.
William
En film som är väldigt långsam och stillsam, men det den saknar i tempo tar den igen med en oerhört vacker stämning. Miljön i sig är inte det som fångar ens blick, utan det är de vackra klänningarna som Fru Chan presenterar i varje scen. Regin och fotot flyter ihop till ett konstverk. De smart filmningarna gled in på ett smart sätt och gjorde gjorde att man hela tiden undrade ifall det finns nånting mer som vi inte ser. Huvudkaraktärerna gör att man nästan kan ta på stämingen och i vissa scener lider jag verkligen med dem.
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler