I skottlinjen (1993)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Frank Murrigan är en ärrad Secret Serviceveteran som har vigt sitt liv åt arbete. Han bär fortfarande på sitt livs misslyckande, mordet på president Kennedy den ödesdigra dagen i Dallas för 30 år sedan. Hans jobb var att skydda presidenten och han klarade inte det inte.

Nu återvänder minnena med full kraft. Den nuvarande presidenten är mordhotad och Frank undersöker hoten. Han upptäcker att en professionell mördare ligger bakom. Och värst av allt; mördaren känner till Franks fiasko för 30 år sedan och han vill se honom misslyckas igen. En dödlig katt- och råttalek startar, där mördaren hela tiden ligger ett steg före...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Film
Suverän politisk thriller med John Malkovich och Clintan i spetsen som har riktigt bra samspel tillsammans även om Malkovich står för den bästa rollprestationen i filmen. Vill man ha spänning och engagerande och snabbt tempo så kan jag utan tvekan rekommendera denna.
Wugllabang
FIlmen i sig fann jag rätt medioker och oerhört slätstruken i vissa aspekter, men John Malkovichs karaktär samt fullkomligt överjordiska skådespel höjer filmen från en tvåa till en trea. Han spelar på en så äckligt hög nivå och levererar varje replik med sylvass inlevelse som övertygar totalt rakt igenom. Precis som många har sagt så är det verkligen en av tidernas bästa prestationer. Filmen får endast en stabil trea som helhet dock, men John Malkovich är en solkar 10/5 i sitt skådespeleri, helt ofattbart perfekt prestation. 

3/5.
Eric Kurzydlo
Malkovich är fantastisk här!
Visa fler (6)

Veckans populära filmer

Visa fler