House of 1000 Corpses (2003)

2.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
De fyra collegevännerna Denise, Mary, Jerry och Bill är ute på en bilsemester tvärs genom USA. Färden leder dem längs öde landsvägar där de söker efter annorlunda, lokala attraktioner. När de stannar till för att tanka bilen vid "Captain Spauldings Museum of Monsters and Madmen" möter de den märklige föreståndaren, Captain Spaulding. Han blir överlycklig över deras besök och tar dem med på en guidad tur genom historiska seriemördare.
Captain Spaulding berättar om den lokala legenden Dr. Satan, en sadist som levde i början av 1900-talet och vars kropp enligt rykten ska finnas begravd någonstans i närheten. Deras första misstag är att de, naturligtvis, beslutar sig för att undersöka saken närmare. Deras andra misstag är att de tar upp en ung, vacker lifterska vid namn Baby.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
johnny_silvers
2/5
Filmen är på många sätt totalt värdelös. Men mitt i all smörja lyckas Rob Zombie få till en scen som är förträffligt genomförd och näst intill magisk, vilket medför att jag inte förmår utdela det bottenbetyg filmen egentligen förtjänar.
Nathaniel Svar på johnny_silvers för
Vilken scen var helt magisk?
Fermen
Välkommen till Rob Zombie's freakshow! 3/5
H A N N E S
Härligt skruvad skräckfilm som kittlar mina visuella ögon! stark trea!
Visa fler (6)

Relaterade filmer