Hotet (1971)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En satellit kraschlandar i New Mexico. När den ska hämtas visar det sig att den medfört ett dödligt virus från rymden. En grupp vetenskapsmän samlas i ett underjordiskt laboratorium för att försöka ta fram ett vaccin.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.1 av 15 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Dimman
Den var emellanåt intressant! Cool inledning med virusets attack! Den blir för tjatig och känns för lång för att hålla mitt intresse vid liv hela tiden! Snyggt gjord för sin tid och har en av de jobbigaste bebisgråt jag varit med om, fast inte jobbig på ett obehagligt sätt utan mer så att man bara ville sänka ljudet när den kom! :)
2/5
Ljusbus
Tyckte denna funkade riktigt bra! Säkert en del som, förståeligt, skulle tycka den är för långsam, utdragen, i desperat behov av en katalysator osv., men jag gillade det. 

Scenerna i Piedmont är förtrollande, och hela början när man får följa hur forskarteamet formas och deras första tid i wildfire är fantastisk. Gillar också att se den vetenskapliga metoden utövas framför mina ögon. Den känns väldigt sci-fi och - trots den gamla teknologin som används i filmen - inte speciellt gammal. Lite likt 2001, så känns den som den är före sin tid. Fotot är ganska kliniskt, men färgglatt, vilket funkar bra.

Det finns en del komiska element, från t.ex. Dr. Ruth och en kille på andra sidan en datorskärm; dessa förstör lite tycker jag. Sen finns det en liten dipp kring slutet av mellanakten där det inte blir lika engagerande, samt en lite väl onödig scen med lasrar mot slutet. Dessa stör dock inte jättemycket, jag tycker slutresultatet är en riktigt bra film!
användaren borttagen
Ser jävligt intressant och mystiskt ut.

Veckans populära filmer

Visa fler