Hämnarens resa (2002)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Ryu är desperat. Han har just fått sparken eftersom han tagit hand om sin sjuka syster. För att överleva behöver han en ny njure och därför försöker Ryu köpa en på svarta marknaden. Men han blir bedragen och lurad på sina sista pengar. När allt hopp tycks vara ute säger Ryus flickvän: - Det är inte ädelt att kidnappa någon för en god sak... En liten flicka förs bort och den rike fadern, Dongjin, krävs på pengar. Men saker går fruktansvärt fel och flickan hittas dagen därpå drunknad. Bortom all kontroll tar fadern upp jakten på förövarna. En ond spiral har satts i rörelse, och ingen verkar undkomma att långsamt dras ner i en nattsvart avgrund av dödlig desperation.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Scott
Ja absolut, jag har redan sett Oldboy och den är en femma för mig med! Lady Vengeance ligger fortfarande och väntar, jag blev ännu mer sugen på att se den nu efter att ha sett den här! :)
Jettemakaron
om du gillar den här så tycker jag du ska kolla in hans andra "hämnar" filmer.
Scott
En riktigt hemsk, mörk och dyster film som lyckas gripa tag i en och kasta en igenom våld och misär flera gånger om! Jag blev väldigt tagen av den här filmen och det gör den bara ännu bättre! Det långsamma tempot och det fåordiga manuset bidrar till en annorlunda upplevelse där ansiktsuttryck och foto levererar en mängd av känslor och uttryck. Skådespelet är alldeles strålande och regin är magisk! Jag fullkomligt älskar de långa utdragna scenerna och det stilla, vackra fotot! Jag är lite osäker på betyget, om det är en superstark fyra eller ännu högre! Men just nu känner jag mig så nöjd och en aning golvad att det blir en 5/5!

Relaterade filmer