Föräldrafällan (1998)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Enäggstvillingarna Hallie och Annie separeras vid födseln när deras föräldrar skiljer sig och behåller varsitt barn. De vet inte om varandra men av en slump möts de på ett sommarläger. När de upptäcker att de är tvillingar bestämmer de sig för att "byta plats" med varandra och flyttar hem till den förälder som de aldrig fått lära känna. De gör då upp en plan för att få föräldrarna att träffas igen.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
4837-0
Vissa saker av filmen är faktiskt bra. Lohan gör ett ba som som två olika systrar samt att Natasha Richardson är riktigt bra. Alan Silvestri gjorde musiken bra.
7491-0
Logiken i filmen är visserligen sådan att man skulle kunna köra en M1A1 Abramsstridsvagn genom luckorna i den men det hindrar inte att det här är en väldigt charmig film som man kan se om och om igen. 

Den enda kritik jag har är egentligen att den kan ge barn till skilda föräldrar den högst orealistiska idén att deras föräldrar skulle bli tillsammans igen. Ur den synvinkeln är "Två skall man vara" en bättre version då dne inte innehåller någon skilsmässa.

Relaterade filmer