Face/Off (1997)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Terroristen Casor Troy försökte döda polisen Sean Archer men dödade av misstag istället hans son. Kampen fortsätter i flera år ända tills Sean lyckas få sin hämd genom att försätta Castor i djup koma. För att spränga Castors organisation använder Sean sig av teknologin för att byta ansikte med Castor och infiltrera hans gäng, men när han är djupt inne i organisationen vaknar den riktiga Castor upp och tar Seans ansikte och tar över hans liv...nu står det mer på spel än han någonsin kunde ana.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Björn
Överspel från Travolta och Cage i en mycket tramsig och illa klippt actionrulle. Bitvis underhållande trots allt. Svag 2/5.
Onge
Såg om den på bluray igår. Ganska bra bild och riktigt fint pcm-ljud, men magin med filmen har inte åldrats så väl. Dock fortfarande en bra film.
3/5
Wugllabang
Älskar konceptet i denna filmen, hur båda protagonisten och antagonisten får gestaltas av olika skådespelare som byter roller är helt genialt. Tyvärr så är utförandet relativt slätstruket och filmen sticker inte ut något större åt något håll. Men vafan, Cage är ju helt underbar som vanligt och den underhöll mig konstant. Stabil trea. 

3/5.
Visa fler (13)

Veckans populära filmer

Visa fler