Exodus - Brända av solen 2 2010

Drama
Ryssland
150 MIN
Exodus - Brända av solen 2 poster

Synopsis

En brännande, episkt drama om liv som fångas upp i de våldsamma, ohejdbara hjulen på ett omstörtande krig - den efterlängtade uppföljaren till Nikita Michalkov Oscarsbelönade "Brända av solen".
 
1941. Fem år har gått sedan ödet av generalen Kotov och hans familj helt förändrades.
 
I början av kriget, flyr Kotov mirakulöst från lägret där han dömdes. Medan den sovjetiska förvaltningen tror att han är död, han skriver in sig som en privat i en frivillig millitärgrupp och går till fronten. På slagfältet är han skoningslös i kampen mot tyskarna. Efter att ha blivit allvarligt skadad, erbjuds Kotov upprepade gånger ett hederligt ansvarsfrihet, men att tro att hans hustru Maroussia och hans dotter Nadia har dött i ett arbetsläger, väljer han att stanna med sina kamrater på krigsfältet.
 
Faktum är att saker är långt ifrån vad Kotov tror. De två kvinnorna lever. Nadia, nu en sjuksköterska i armén är övertygad om att hennes far inte är död och börjar söka efter honom.
 
1943. KGB Major Arsentiev - Kotov's nemesis, mannen som är ansvarig för hans gripande och dom - får order av Stalin för att hitta den tidigare generaldirektören. Kommer Arsentiev att hitta honom i ett krigshärjat land? Och varför har Stalin beordrat honom att hitta Kotov nu, efter så lång tid?
Ditt betyg
2.8 av 6 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
Utomlyonnye solntsem 2: Predstoyanie (Burnt by the Sun 2)
DVD-premiär
8 februari 2012
Land
Ryssland
Distributör
Atlantic Film
Längd
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Exodus - Brända av solen 2
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu