Exodus - Brända av solen 2 (2010)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En brännande, episkt drama om liv som fångas upp i de våldsamma, ohejdbara hjulen på ett omstörtande krig - den efterlängtade uppföljaren till Nikita Michalkov Oscarsbelönade "Brända av solen".
 
1941. Fem år har gått sedan ödet av generalen Kotov och hans familj helt förändrades.
 
I början av kriget, flyr Kotov mirakulöst från lägret där han dömdes. Medan den sovjetiska förvaltningen tror att han är död, han skriver in sig som en privat i en frivillig millitärgrupp och går till fronten. På slagfältet är han skoningslös i kampen mot tyskarna. Efter att ha blivit allvarligt skadad, erbjuds Kotov upprepade gånger ett hederligt ansvarsfrihet, men att tro att hans hustru Maroussia och hans dotter Nadia har dött i ett arbetsläger, väljer han att stanna med sina kamrater på krigsfältet.
 
Faktum är att saker är långt ifrån vad Kotov tror. De två kvinnorna lever. Nadia, nu en sjuksköterska i armén är övertygad om att hennes far inte är död och börjar söka efter honom.
 
1943. KGB Major Arsentiev - Kotov's nemesis, mannen som är ansvarig för hans gripande och dom - får order av Stalin för att hitta den tidigare generaldirektören. Kommer Arsentiev att hitta honom i ett krigshärjat land? Och varför har Stalin beordrat honom att hitta Kotov nu, efter så lång tid?
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.0 av 5 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!

Relaterade filmer