Enough Said 2013

Komedi
USA
93 MIN
Engelska
Enough Said poster

Synopsis

En frånskild kvinna upptäcker att mannen hon dejtar är hennes nya väns ex-make.
Ditt betyg
3.0 av 112 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
Enough Said
Biopremiär
2 maj 2014
DVD-premiär
24 september 2014
Språk
Engelska
Land
USA
Distributör
20th Century Fox
Åldersgräns
Barntillåten
Längd

Recensent

Victoria Machmudov

8 oktober 2013 | 23:45

Ett vackert sista minne

London Film Festival 2013 - Med många ikoniska rollprestationer i bagaget blev James Gandolfinis avslut till filmvärlden, "Enough Said", en allmängiltig och varm rom-com om skilsmässoterapi och att hitta sin andra hälft.

Eva (Julia Louis-Dreyfus) och Albert (James Gandolfini) är två frånskilda medelåldersföräldrar som båda kämpar med att släppa taget om sina fullvuxna döttrar, hantera att de snart måste lämna sina bon och fara iväg till college. Relationen blir plötsligt lite meckig när Eva som försörjer sig som massös inser att den nya flörtens exfru, spelad av en bohemisk och poetisk Catherine Keener, är en av hennes klienter. Den ofördelaktiga informationen gentemot Albert om hans störiga vanor blir stoff för mobbing.

Nu så här i efterhand, med vetskapen om att maten var Gandolfinis stora last i livet och att övervikten blev orsaken till att han som bara femtioett år gammal gick bort i förtid, ligger en lite sorglig hinna över filmen. "Enough Said" är kåseririk och får tårkanalerna att vattnas. Ensemblen, som dessutom utgörs av Toni Collette, är ett naturligt underhållande "Cougar Town"-gäng.

| 8 oktober 2013 23:45 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Enough Said