Enough Said (2013)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En frånskild kvinna upptäcker att mannen hon dejtar är hennes nya väns ex-make.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: ENOUGH SAID

Ett vackert sista minne
London Film Festival 2013 - Med många ikoniska rollprestationer i bagaget blev James Gandolfinis avslut till filmvärlden, "Enough Said", en allmängiltig och varm rom-com om skilsmässoterapi och att hitta sin andra hälft.

Eva (Julia Louis-Dreyfus) och Albert (James Gandolfini) är två frånskilda medelåldersföräldrar som båda kämpar med att släppa taget om sina fullvuxna döttrar, hantera att de snart måste lämna sina bon och fara iväg till college. Relationen blir plötsligt lite meckig när Eva som försörjer sig som massös inser att den nya flörtens exfru, spelad av en bohemisk och poetisk Catherine Keener, är en av hennes klienter. Den ofördelaktiga informationen gentemot Albert om hans störiga vanor blir stoff för mobbing.

Nu så här i efterhand, med vetskapen om att maten var Gandolfinis stora last i livet och att övervikten blev orsaken till att han som bara femtioett år gammal gick bort i förtid, ligger en lite sorglig hinna över filmen. "Enough Said" är kåseririk och får tårkanalerna att vattnas. Ensemblen, som dessutom utgörs av Toni Collette, är ett naturligt underhållande "Cougar Town"-gäng.

Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Senaste kommentarer
Gomer Pyle
Inte direkt något nydanande men det var ändå en trivsam film med fint samspel mellan Gandolfini och Dreyfus.
Dimman
Härlig mysfilm! Bra spel och en bra avslutning för Gandolfini! Saknar dig redan mäster! Julia Dreyfus var också väldigt bra! 3/5
Lebowski
Ett litet gulligt drama som kunde bli bättre om Julia Dreyfus kunde agera lite mer mänskligt och mindre krystat än sin tillgjorda Elainekopia. Jag stör mig ofta på när en hel eller i detta fall, en halv film baseras på en lögn eller pinsamhet som karaktärer vägrar ta itu med. Men Gandolfini är fin, och det är ett gott samspel när Dreyfuss softar med sin dotters kompis, då får hon leva ut lite mer. Två av fem nattduksbord.
Visa fler (7)

Veckans populära filmer

Visa fler