En man steg av tåget (1955)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
1945 stannar ett tåg vid Black Rock, en liten station där tågen knappt stannar. Macreedy, som han heter, går av tåget för att utföra ett officiellt uppdrag. Men folket där vill inte ha med honom att göra, på grund av mörka hemligheter i den lilla stans förflutna.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
ozjeppe
Nä, denna påstådda klassiker håller inte måttet idag. Väldigt stark grundstory om oläkta krigssår och bra omgivningar (plus en häftig scen på dinern!) ... men som sabbas av föråldrad dramaturgi (är så trött på denna övertydliga "taa-taa-TAAAA!"-stråkmusik) och statisk, sövande kamerateknik (inga tracking shots eller närbilder alls) plus en final som plötsligt går i parodisk expressfart. Praktexempel på en seg gammal Hollywood-björn som skulle behöva en uppsträckande remake. Så, bröderna Coen: ta tag i denna nu! 2 & 1/2 av/5 får den.
användaren borttagen
Tror faktiskt att Sergio Leone har haft denna film som mall för sina westernfilmer.Början på "Once Upon The West" är nästan identisk i upplägg"Alla filmer cross my heart med Clint Eastwood som "Man With No Name" passar också in!Ibland kanske hjärnan går på overdrive!Hävdar dock att denna är den moderna westerns moder!
sjoegraes
Äh, en trea blir det, den är ju rätt skön trots allt :)
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler