Duellanterna (1977)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Två unga franska officerare i Napoleons armé blir osams på grund av en kvinna som de båda älskar. Det blir en våldsam konflikt som följer dem under trettio år. Regissören Ridley Scotts debutlångfilm.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
adamovitch
Fantastisk och annorlunda debutfilm från mästaren Scott. Spelet mellan Carradine och Keitel är lysande. Stark 4/5 till denna vackra film
PerH
6/10: Ridley Scotts regidebut är en lätt absurd film som utspelas under Napoleon kriget där två soldater i 15 år duellerar om den ack så viktiga hedern. Snyggt foto (såklart nu snackar vi Ridley Scott ju) och storyn är också riktig bra. Filmen har sina svagheter såsom att den blir lite tråkig ibland och att vissa skådespelare känns löjeväckande löjliga.
sjoegraes
En väldigt snygg film med vackra miljöer, och fotot är verkligen magnifikt! Som sagt är Scotts regi mycket bra, liksom skådespeleriet. Fäktningsscenerna var riktigt snygga! Jag kände dock att filmen blev lite tråkig faktiskt, det tar emot att säga det, men det var så jag upplevde den. Kan tänka mig att den blir bättre vid en omtitt. Just nu blir det en stark trea!
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler