Det sista slagfältet (1987)

2.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En sergeant måste ta itu med sina ambitioner att rädda livet på unga soldater som skickas till Vietnamkriget. Då han förhindras att informera soldaterna om sina erfarenheter, försöker han till slut hjälpa en rekryt som är son till en gammal vän från armén.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.3 av 3 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
Blev smått chockad när jag ramlade över den här filmen, hade aldrig hört talas om den. Trodde även att jag sett det mesta som Coppola hade gjort. Men nu när jag sett den så förstår jag att den inte gjort något väsen av sig. För filmen var oerhört usel! Sentimental övertydlig, smetig och en massa flaggviftande. Regin från Coppola var kass. Filmen spretar åt alla håll, utan någon röd tråd och den faller som ett korthus om man ska hårdgranska den. Sedan så är både manus och regi som jag tidigare nämnt övertydlig och smetigt sentimental. Dessa amerikanska flaggviftande filmer står mig upp i halsen. Coppola personregi lämnar även den mycket i övrigt att önska. Många bra namn, men nästan alla underpresterar (Anjelica Huston m.fl) eller presterar inte överhuvudtaget (D.B. Sweeney).

Nej det blir bara 1/5 till detta bottennapp från Coppola. Svårt att tro att det är samma regissör som har gjort de två bästa filmer som skådat denna värld...

Veckans populära filmer

Visa fler