Det är mitt liv! (2003)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Var kommer du ifrån? Vem är du? Vart är du på väg? Det är frågor som 17-åriga Mille brottas med. Hon bor på ett ungdomshem, men hon vill komma vidare i livet. Pojkvännen Kenny får en lägenhet och han och Mille flyttar ihop. Mille tröttnar snart på Kennys ansvarslösa liv och dras istället till hiphoparen Sami.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
Läs recension
1.5 av 4 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: DET äR MITT LIV!

Realistiskt men förutsägbart

"Det är mitt liv" är en dansk ungdomsfilm av göteborgaren Anders Gustafsson. Filmen, som är hans långfilmsdebut, är i stilen och skådespelarprestationerna ett övertygande och realistiskt drama, men tyvärr har det inte mycket att berätta oss.

Mille är en ung tjej som bor på något slags fosterhem/ungdomshotell. Hon är sedan ett par år tillbaka ihop med grälsjuke, superslöe Kenny och snart ska de flytta ihop. Mille drömmer om är att komma ifrån det liv hon har nu, ungdomshotellet och sin alkoholiserade mamma.

En dag flyttar Sami in, en lugn grabb med musikdrömmar, och Mille börjar tvivla på om Kenny verkligen är rätt person för henne. Tilläggas bör att Kenny är nasse och Sami mörkhyad, och resten är väl så förutsägbart som det bara kan bli. Det är iallafall himla schysst musik, och en grym poster.

Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!

Veckans populära filmer

Visa fler