Den korrumperade snuten (1992)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Han utnyttjar sin polisbricka grovt för att uppföra sig värre än de förbrytare som han burar in. Han spelar bort sinnesjukt mycket pengar som han stjäl eller beslagtar. Han använder sig alltför ofta av sprit, droger och horor. Men då en ung nunna blir våldtagen och misshandlad mitt på kyrkogolvet blir den odugliga polismannen besatt av jakten på våldtäktsmännen i ett försökt att göra ett eller annat gott och därmed bli förlåten sina många synder.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
Harvey är mästerlig, filmen är fascinerande, hade tydligen missat att betygsätta den....
ozjeppe
Harvey Keitel lossar på alla spärrar i en modig, våghalsig rollprestation som en korrupt, osympatisk och tungt plågad drog- &-alkoholmissbrukande snut i NYC i en dekadent infernovandring. Ett fall med en nunnas våldtäkt som kommer hans väg, antyder dock en chans till räddning från avgrunden. 

Tar form och känns som ett överblivet stycke av Scorsese, full med katolsk symbolism om skuld och frälsning. En jobbig, men stark upplevelse, med ett genidrag som ger en oväntad dimension av laddad spänning: Keitels snuts plågsamma pengasatsande på finalserien i baseball, som hela tiden rullar i bakgrunden! 3 av 5 i betyg.

Veckans populära filmer

Visa fler