Dark Star (1974)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Fyra astronauter är på ett 20-årigt uppdrag i rymden, där de ska förstöra planeter som ligger i vägen för navigeringen. Problem uppstår dock ... kaptenen är död, datasystemet funkar inte så bra och där finns en bomb som är så smart att den tror den är Gud. Och så det utomjordiska husdjuret med sinne för hyss, förstås.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Kul att se Carpenters första film och  Dan O'Bannon har skrivit den och spelar en ganska stor roll i den. Jag tycker den var helt godkänd. Den har några väldigt roliga stunder och en hel del snygga och uppfinningsrika idéer. Men också en hel del sega bitar, man märker ju lite att det är Carpenters första film, väldigt b-känsla över den. Men kul att se. Stark 2/5 får den i betyg. Grymt snygg poster här på MZ förresten.
ozjeppe
John Carpenters svårtillgängliga lågbudget-debut som jag hade turen att hitta på video i Australien år 2002! Ett både utflippat och förvånansvärt smart rymdäventyr om en minst sagt udda astronautbesättning med ett alien-husdjur (som ser ut som en basketboll med klor!) och en dator som lider av ett svårartat HAL 9000-komplex! Härligt njutbar för nördar och sci-fi-fans med ett häftigt slut. Kan ingen TV-kanal någonsin visa denna? Betyg 4/5.

Veckans populära filmer

Visa fler