Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th (2013)

3.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Inspirerad av den kritikerrosade boken, Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th tar tittarna bakom masken på en episk resa in i skapandet av milstolpe skräck franchisen från sin blygsamma början i 1980 på en New Jersey sommarläger till blockbuster lanseringen av sin 2009 "omstart." Kombinera hundratals sällsynta och aldrig tidigare sett fotografier, filmklipp, outtakes, arkivdokument, konceptuell konst och bakom-kulisserna-film, och med intervjuer med mer än 150 gjutna och besättningsmedlemmar som spänner över alla tolv filmer och TV-serier, Crystal Lake Memories är den ultimata hyllningen till en skräck mest ikoniska och varaktiga franchising.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.9 av 8 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
JL
Trevliga åtta timmar för den som är intresserad av filmerna eller lite slasherhistoria i allmänhet. Lite trist att några av de i dagsläget "finare" skådisarna inte är med dock.
Nathaniel Svar på JL för
Håller med det är verkligen tramsigt! Är de helt plötsligt för "fina" för att prata om en av deras tidigare filmer? Nej sånt är bara fånigt enligt mig!
grillchirre
Väldigt genomgående och ärlig dokumentär. Har man minsta lilla intresse för karaktären Jason eller nån av filmerna - se denna dokumentär!

Veckans populära filmer

Visa fler