Charlies änglar (2000)

2.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Natalie, Dylan och Alex är tre snygga och tuffa privatdeckare, som byter förklädnad oftare än du hinner blinka och de är utrustade med det senaste ifråga om häftiga prylar, snabba båtar och bilar. Tjejerna är dessutom experter på österlänska kampsporter. Deras chef är den hemlighetsfulle Charlie som bara kommunicerar med dem via radio. Charlie har dock en ställföreträdare, Bosley, som emellanåt gör mer skada än nytta när han försöker hjälpa tjejerna i deras uppdrag. I detta fall är det änglarnas jobb att hitta den kidnappade affärsmannen Eric Knox, chefen för datorföretaget Knox Technologies. Spåren leder till hans konkurent och rival. Änglarna går in för att lösa fallet med sin vanliga uppfinningsrikedom, förklädnader och högteknologiska utrustning. För sent upptäcker de att de är brickor i ett invecklat spel, där de och deras chef Charlie är levande måltavlor.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
Senaste kommentarer
Memmem
Denna film är mer än usel. Jag såg delar av den för några år sedan, och det jag kommer ihåg var att den var skrämmande dålig. En scen har fastnat: de tre kvinnliga detektiverna åker i en bil tillsammans med sin chef Charlie. De blir förföljda av en annan bil med skurkar. Skurkbilen kör fem meter bakom detektivbilen. De tre detektiverna klättrar upp på taket på sin bil, samtidigt som skurkarna beskjuter dem hela tiden. Inget skott träffar, trots att de alltså är endast fem meter bort. Detektiverna börjar skjuta och alla deras skott träffar. Det övriga jag såg av filmen gjorde att jag gav den betyget: Den sämsta film jag någonsin sett: orealistiskt manus som därför totalt saknar spänning, mycket dåliga skådespelarinsatser, ljudsättningen kommer jag inte ihåg, och bilderna var stereotypa. Detta är vad Hollywood åstadkommer när det är som sämst. Så här dåliga filmer görs inte i Europa. Betyg: 0- (noll minus)
användaren borttagen
Hahahahahaha
11016
Alltså, jag älskar sex. Charlies änglar kommer alltid att vara en pojkdrömsklassiker för mig. Tänker aldrig se om den. Stark 4/5

Veckans populära filmer

Visa fler