Beyond the Black Rainbow (2010)

2.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I ett futuristiskt 1983, i sviterna av ett havererat drogexperiment, försiggår fruktansvärda saker på ett vetenskapligt institut.

Debuterande Panos Cosmatos lånar friskt från regissörer som Dario Argento, Alejandro Jodorowsky och David Cronenberg i denna unika blandning av psykologisk skräck och science fiction.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Scott
En väldigt märklig och annorlunda film som rent visuellt, både bild och ljud imponerar! Jag får vibbar av 2001- ett rymdäventyr och A Clockwork Orange. Resten av filmen är väldigt udda både på ett bra sätt och ett dåligt. Filmen är raka motsatsen till övertydlig och många frågor ställs med väldigt få svar. Det både irriterade mig och fascinerade mig. Ena stunden var filmen spännande och bra, ena stunden var den så märklig att den blev tråkig, så otydlig att jag inte förstod någonting. Vissa scener var snygga och häftiga andra var tråkiga och långsamma. Denna berg och dalbana av tycke och smak skiftades många gånger under filmens gång. Spänningen var väldigt obehaglig och Michael Rogers gör en skrämmande och bra rollprestation. Jag är väldigt osäker till betyget, den här filmen lämnade mig med många frågetecken , men just nu i min förvirring blir det en stark 2/5!

Veckans populära filmer

Visa fler