Below Her Mouth (2017)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Dallas (Erika Linder) sliter som takläggare på dagen och träffar älskarinnor på natten - samma sak varje dag. Tills hon träffar den självsäkra och framgångsrika moderedaktören Jasmine på en klubb. Direkt dras de som magneter till varandra, och kastar sig rakt in i en passionerad affär. Det finns bara ett litet problem: Jasmines fästmans Rile.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
Läs recension
Användarbetyg saknas
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: BELOW HER MOUTH

Sexfylld historia om kvinnlig frigörelse
”Fifty Shades Darker” – släng dig i väggen. Årets sexigaste film heter ”Below Her Mouth”.
I de mer välbärgade delarna av Toronto bor modetidningsredaktören Jasmine med sin fästman och planerar drömbröllopet. Utanför jobbar takläggaren Dallas – som lämnar den ena relationen efter den andra bakom sig. När Jasmine på skoj går på en queerbar med sin väninna stöter hon på Dallas och ett stimmigt första möte sätter igång en attraktionskraft som de båda har svårt att motstå.

Den riskfyllda affären mellan Jasmine och Dallas blir en vacker historia om kvinnlig frigörelse full av kärlek, passion och sex – väldigt mycket sex. Det är träffande ironiskt att den här filmen har premiär samtidigt som ”Fifty Shades Darker” går upp på biograferna – en film som försöker sälja på sin sexighet men är allt annat än det. De explicita sexscenerna mellan de två kvinnorna i ”Below Her Mouth” får ”Blå är den varmaste färgen” att framstå som tonårsfumligt torrjuck i jämförelse.

Ibland kan en känna att sexet tar över lite väl mycket – att kärlekshistorien mellan de två kvinnorna faller i skymundan för att låta svettiga kroppar gnida mot varandra än en gång – men samtidigt är ”Below Her Mouth” också en sådan tydlig skildring av kvinnlig sexuell frigörelse och regissören April Mullen fångar verkligen passionen i Dallas och Jasmines tumultartade förhållande så ypperligt.

Huvudrollen som Dallas görs av den svenska modellen Erika Linder – som i sin första skådespelarprestation någonsin gör ett oerhört fängslande porträtt av den kärlekstörstande Dallas. Hennes karisma och energi fullkomligt elektrifierar filmduken och det är svårt att inte kippa lite efter andan då och då. 

”Below Her Mouth” är dessutom unik i det att den är gjord av ett helt kvinnligt filmteam. Från manusscripta till ljussättare – alla olika roller i produktionen i filmen är tillsatta av kvinnor. I en sådan mansdominerad bransch som filmvärlden de facto är, är det en fröjd att se den totala östrogenfyllda injektion som denna film är. Om du inte brukar kolla på eftertexter – gör ett undantag och njut av listan som rullar i slutet på ”Below Her Mouth”. Det är den värd.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!

Veckans populära filmer

Visa fler