Lika gärna död (1985)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
När Lane dumpas av sin flickvän för en arrogant skidåkare beslutar han sig för att begå självmord. Hans alltmer tafatta försök leder dock bara till större plågor och fler pinsamheter. Manusförfattaren och regissören Holland säger att "Lika gärna död" delvis är självbiografisk. Efter att hans stora kärlek på high school dumpade honom, tog han en 8-mm-kamera och gjorde några sorgsna filmer som hade rakt motsatt effekt på hans vänner - de skrattade.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.1 av 14 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Sara
När ja började kolla på den här trodde jag den skulle va en vanlig tonårs rom/com så hamnade i wtf tillstånd en bit in i filmen haha och fattade ingenting. Men eftersom ja älskar roliga wtf filmer så älskade ja den. Har aldrig skrattat så mkt som ja gjorde åt den här filmen, enda utmanaren Airplane. Så idag är det en av mina absoluta favoritfilmer ;) älskar också 80-tals filmer... 5/5
Lebowski
Mycket trevlig ungdomskomedi med Cusack. En massa skumma inslag förekommer, några ganska tramsiga, men majoriteten av alla små skruvade händelser är bara kul och upplyftande. Att jag inte lyckats se denna förrän nu!? Trea stabila av fem möjliga.
Användare borttagen
Riktigt underhållande 80-talskomedi med John Cusack!

Veckans populära filmer

Visa fler