Bad Company (2002)

2.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
CIA håller på att slutföra en hemlig operation i den undre världen för att stoppa en livsfarlig kärnvapenterrorist. Plötsligt går något väldigt snett och agenten Kevin Pope dör. För att slutföra uppdraget kontaktar CIA Kevins tvillingbror, småfifflaren Jake Hayes. Jake har ingen aning om att han haft en tvillingbror. Ännu mindre att denne var CIA-agent. Nu tvingas han motvilligt lämna sitt liv och på bara nio dagar ta över sin döde brors roll. Men det enda Jake har gemensamt med sin bror är utseendet. Han har ingen utbildning eller erfarenhet, ingen stil - och definitivt ingen lust att vara måltavla i jakten på en skarpladdad atombomb.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
PerH
Brukar i vanliga fall gilla Bruckheimer produktioner men denna klarar jag fan inte och Chris Rock är en bidragande orsak till det. Någon borde bannlysa han från att vara med i actionfilmer, fan det enda han gör är att skrika och försöker dra några icke roliga oneliners. Sen vad gör Anthony Hopkins i denna film, den är långt under hans värdighet. 2/10
jonathan
Såg denna igår, alltså f*n vad jag störde mig på Chris Rock.. verkligen "pain in the ass". En tönt utan motstycke.. borsett från det var filmen helt okej, men Rock drar ner betyget en del, så 2/5 av mig i betyg.
Stoffe B
Fan, den här filmen var inte lika bra som jag hade för mig! Och ett stort irritationsmoment är Chris Rock i huvudrollen. Han passar inte riktigt som actionhjälte, han skriker mest hela tiden i filmen! 

Anthony Hopkins är inte heller så skoj i denna filmen och Peter Stormare spelar ryss som vanligt! 

Hade gett den 3/5, men sänker betyget till 2/5!

Veckans populära filmer

Visa fler