Arlington Road (1999)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Michael Faraday är collegeprofessor i historia, med terrorism som specialämne. Han lever ensam med sin tioårige son Grant i en idyllisk villaförort. Hans hustru, som var FBI-agent, dödades i en konfrontation med misstänkta terrorister. En dag hittar han en ung pojke, blödande och svårt brännskadad på gatan där han bor. Han visar sig vara son till det nyinflyttade grannparet Oliver och Cheryl Lang. Familjerna börjar umgås och sönerna blir bästa vänner. Paret Lang är den amerikanska drömmen personifierad – framgångsrika och lyckliga med tre underbara barn. Det finns  bara en sak som är fel med familjen Lang: de är för perfekta.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Douglas_Sthlm
En hyffsad thriller som dock känns som att den har några år på nacken. Men historien håller hela vägen vilket också spänningen gör. Det jag kan tycka är att det uppstår alldeles för många osannolika situationer, som såklart får ödestigna konsekvenser. Trovärdigheten sjunker lite för varje sådan situation. Men som helhet en tämligen gedigen thriller om ett aktuellt ämne. 
Betyget blir 3/5.
PerH
Bra thriller med den alltid lika stabila Jeff Bridges, även om filmen är lite förutsägbar så funkar den bra mycket tack vare bra skådespelare. Man sitter även och blir avundsjuk på Bridges perfekta frissa som han hade ett tag i sina filmer. 6/10
Daniel Wengelin
Spänningen sjunker inte en enda sekund i denna film, tvärtom! Den stiger hela tiden! Fruktansvärd bra! Stark 4:a!!!
Visa fler (46)

Veckans populära filmer

Visa fler